Ontmoet Janneke Landman

Structuur

Als ondernemer en moeder weet ik hoe belangrijk het is om structuur aan te brengen. Zowel in een bedrijf als in het gezinsleven. Voor mij is structuur niet meer dan normaal en kan ik niet zonder.
Het lekkere gevoel wanneer alles goed geregeld en onder controle is geef ik graag door aan ondernemers die zelf moeite hebben om structuur aan te brengen in hun organisatie.

Strategische ondersteuning voor MKB-ondernemers

Als je zelf graag ver vooruit denkt en het grote geheel ziet, heb je vaak moeite om focus te houden en op de details te letten. Ik zorg ervoor dat er op strategisch niveau concrete acties en plannen gemaakt worden.
Ik hou van een logische gestructureerde aanpak en ben analytisch sterk.
Verder sta ik voor een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit.

Heb jij moeite met:

Focus houden
Planning en structuur
Het overdragen van jouw visie aan jouw team
Ideeën omzetten naar gerichte acties en doelen
Het dagelijks managen van jouw bedrijf
Heb jij het gevoel dat je steeds meer aan het managen bent dan aan het ondernemen?
Neem dan contact met me op!

Snel bereikbaar voor MKB-visionairs

MKB-ondernemers kunnen mij snel bereiken. Ze mogen me altijd alles voorleggen. Als er iets is, klaren we direct de lucht. Zo werken we als team samen.

Vlot inzicht

Mijn kracht is snelheid, zowel in het begrijpen en uitvoeren van werkzaamheden als in het doorzien van de organisatie. Dat hoor ik ook terug van mijn klanten. Ik floreer bij dynamiek en wil graag overal alles van weten. Aan een korte uitleg heb ik vaak genoeg, dat scheelt mijn klanten weer tijd in overdracht.

Virtueel en betrokken

Als virtuele medewerker ben ik niet altijd fysiek aanwezig, toch voel ik mij persoonlijk betrokken bij elke organisatie waarvoor ik werk. Daarom is voor mij een klik heel belangrijk in een samenwerking.

Wie is Janneke Landman?

Ik ben een ambitieuze ondernemer die graag alles op rolletjes laat lopen, zowel zakelijk als privé. Een echte planner die geen dingen aan het toeval overlaat. Daarbij stel ik hoge verwachtingen aan mezelf, maar ook aan anderen. In mijn werk spelen zelfstandigheid, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en erkenning een belangrijke rol.

Mijn gezin

Bestaat uit mijn man, twee kinderen en ik. We houden van een feestje en van ergens een hapje eten of wat drinken. Spanje is ons favoriete vakantieland, maar we hebben ook een vaste stek op een Nederlandse camping. Sport – en dan vooral voetbal – is een belangrijke activiteit binnen ons gezin.